Publicitate pe acest blog.

Pentru publicitate sunati-ne acum la
numarul de telefon 0722.78 26 25.
Adresa de IM: augustin2020

vineri, 11 iulie 2008

Dorin Goian pleaca in Anglia.


Steaua urmează să încaseze 3,7 milioane de euro pentru transferul definitiv al fundaşului, căzut şi el în dizgraţia lui Gigi Becali după declaraţiile date în presă la adresa celui care-l plăteşte.

Dorin Goian se poate considera fericit pentru că n-a avut soarta lui Florin Lovin şi nu a gustat plăcerea de a juca la echipa a doua a Stelei.

După episodul transferului nereuşit cu Dinamo Kiev, a venit rândul englezilor de la Sunderland, să se aşeze la masa tratativelor cu Gigi Becali şi vărul acestuia, Giovanni.

Chiar dacă a insistat asupra sumei de 4 milioane de euro, Gigi Becali l-a vândut pe Dorin Goian cu 3,7 milioane de euro, suma maximă pe care englezii au adus-o în discuţie la momentul negocierilor.

În cazul în care l-ar fi lăsat să plece pe o sumă mai mică, Gigi Becali îşi călca pe principii şi era foarte probabil, după cum îl ştim, să fi renunţat în ultimul moment.

Pe de-o parte. Pe de lată parte, acesta e momentul optim de a-şi vinde jucătorii, cotele lor fiind bune după prezenţa, atât cât a fost ea, la Euro 2008 a tricolorilor.

Transferul, ca şi rezolvat la echipa britanică a fost salutat de Marius Lăcăutş: “Era momentul pentru Goian să evolueze într-un campionat puternic. Mă bucur pentru el că s-a materializat transferul!” a spus Marius Lăcătuş.

3 comentarii:

Anonim spunea...

goian ? cine este acesta ? HAI DINAMOOO !

Anonim spunea...

goian e de la steaua -__-"

Anonim spunea...

aaa, steaua rosie belgrad....dar nu au nici un jucator goian acolo.

Dictionar Poliglot

Alte stiri din Bacau