Publicitate pe acest blog.

Pentru publicitate sunati-ne acum la
numarul de telefon 0722.78 26 25.
Adresa de IM: augustin2020

joi, 10 iulie 2008

Monica Gabor - Iri ii face favoruri cumnatei

Sora mai mica a Monicai Columbeanu s-a integrat perfect in familia miliardarului Irinel. Ramona Gabor nu a avut nevoie de prea mult timp sa se faca agreata de acesta. Desi nu a parasit de foarte mult timp Bacaul, mezina s-a conformat rapid regulilor lumii in care, mai nou, traieste. Moni si Iri Columbeanu s-au ocupat personal de educarea Ramonei. Si rezultatele se vad.
Paparazzii CANCAN au surprins o scena care demonstreaza cu varf si indesat ca domnisoara Gabor are potential de sotie de miliardar, un statut la care, probabil, tanjeste. Pana una alta, insa, va trebui sa fie fericita cu acela de cumnata de bogatas, mai ales ca nici asa nu-i lipseste nimic.
Asa cum obisnuiesc de ceva timp incoace, zilele trecute, Moni si Ramona au iesit sa ia masa in oras, fara Iri. Cele doua surori au fost conduse la restaurant de soferul familiei Columbeanu, care le-a asteptat cuminte, facandu-si de lucru, cat timp acestea au mancat. Angajatul lui Irinel s-a mobilizat urgent in momentul in care si-a vazut sefa iesind din restaurant. In doi timpi si trei miscari a fost langa masina si a deschis portiera pentru Moni. Pe partea cealalta a masinii, Ramona astepta sa fie servita dupa modelul surorii sale. Desi a fost nevoita sa zaboveasca ceva langa portiera inchisa, mezina familiei Gabor nu a schitat niciun gest pana cand soferul nu a ocolit masina pentru a-i deschide portiera. Se pare ca acesta avea instructiuni clare de la miliardarul care a devenit din ce in ce mai atent cu cumnata lui. Si, pana la urma, atata timp cat face parte din familia lui si locuieste in casa lui, este firesc ca Ramona sa beneficieze de acelasi tratament ca sora sa.





Sursa: cancan.ro

Niciun comentariu:

Dictionar Poliglot

Alte stiri din Bacau